Region

Svet

Exit 2013: Prodidži od organizatora traži medicinski kiseonik, Diplo stari broj Plejboja i kosmičku harmoniju

Rajder liste izvođača su uvek zanimljive, a zvezde ovogodišnjeg Exita 2013 su se potrudile da zakomplikuju nabavke organizatorima

Exit 2013: Prodidži od organizatora traži medicinski kiseonik, Diplo stari broj Plejboja i kosmičku harmoniju



Čuveni trojac "Prodidži" zatražilo je od organizatora da im obezbedi britansku ili irsku slaninu i kobasice, pasulj, jaja i krompir spremljen na razni način. Ipak ono što je više privuklo pažnju jeste organsko voće i povrće (banane, jabuke, mango, šargarepa...) veličine da stanu u blender ili đuser.

Takođe, žele da im u svakom trenutku bude dostupno osoblje da im dostavi hranu u njihovim prostorijama, a zahtevali su i bocu medicinskog kiseonika.

Sa druge strane, di-džej Diplo je tražio dve životinje na naduvavanje, izdanje časopisa "Plejboj" staro oko 40 godina, kao i gorilu i jestivu statuu "Major Lazera" u prirodnoj veličini.

Diplo je tražio i kosmičku harmoniju i mir u svetu, zbog čega su organizatori zamolili fanove da im pomognu u tome šaljući predloge na adresu [email protected].

Najzanimljiviji predlozi će dobiti karte za festival i mogućnost upoznavanja sa ovim producentom. Predlozi se mogu slati do 5. jula.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Warringtonguardian.co.uk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>