Region

Svet

Neda Ukraden uskoro baka po treći put!

Pevačica Neda Ukraden po treći put će postati baka. Njena ćerka Jelena, koja već ima bliznakinje Aleksandru i Nedu, ponovo je u blagoslovenom stanju.

Neda Ukraden uskoro baka po treći put!



Kako saznajemo, pevačicina mezimica je tek nedavno saznala da je trudna, što je sa majkom i najboljim prijateljicama proslavila u restoranu "Tabor". Ona i suprug Predrag Minović željno iščekuju treće dete, dok se proširenju porodice kao dete raduje i baka Neda.

"Pa, kako ste saznali?! Neverovatni ste, pošto je u pitanju baš rana trudnoća", iznenadila se Neda dobrom informisanošću novinara.

Baka ne krije radost što će njihov dom oplemeniti još jedna beba, ali ne razmišlja o tome da posle dve devojčice dobije unuka.

"Presrećna sam naravno, sve što želim jeste da bude živo i zdravo. Devojčice obožavam, ali šta god bude, radovaćemo se", kaže pevačica.

Njena radost je utoliko veća, što ćerka Jelena sa suprugom i ćerkama živi sa njom, pa Neda svakodnevno učestvuje u odrastanju budućih naslednika. Pevačica po kojoj je jedna od bliznakinja dobila ime, a druga po Predragovoj mami Aleksandri, krstila je unuke krajem prošle godine, dok su im u januaru ove godine priredili gala slavlje povodom prvog rošendana.

Autor: I.M.
Izvor: Naše Novine
Foto: Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>