Region

Svet

Farma 2013: Raste rivalstvo između Stanije i Jovane!

Nakon što je na sinoćnoj žurci Danijel zaprosio Jovanu, moglo se primetiti da se Staniji raspoloženje naglo promenilo nagore.

Farma 2013: Raste rivalstvo između Stanije i Jovane!



Da li je ovo Staniji zasmetalo zbog ljubomore, ili zbog toga što ovim činom Danijel i Jovana bacaju u senku nju i Filipa ne znamo ali starleta je tokom cele večeri bila tiha, a sledećeg jutra je ustala nervozna te se istresla na Filipu rekavši mu da je dosadan.

"Dosadan si jer uvek ćutiš kao mumija. Krivo mi je jer smo se “izlizali” za ovih 90-ak dana provedenih na Farmi, a navikla sam na akciju i da mi život uvek bude interesantan. Meni ne treba dečko koji će samo da sedi i ćuti", rekla je Stanija dok je Filip ostao zatečen silinom njenih reči. Njihov odnos se izgleda više ne može zamisliti bez svađa, čak i kada Filip smiri svoju ljubomoru Stanija nalazi novi razlog za sukob.

Sa druge strane Jovana je rekla kako smatra da Stanija i Filip nisu prijatelji ni njoj ni Danijelu što je najvolje videla kada se vratila iz bolnice. Tada "kumovi" nisu odmah prišli da se pozdrave sa njom i da provere kako je, već je na kraju samo Stanija prišla i to iz kurtoazije.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>