Region

Svet

Izbačena Goca Božinovska: Tužiću Vesnu Rivas, ona je podla i zla žena!

Goca Božinovska, koja je sinoć izbačena sa Farme zbog tuče sa Vesnom, kaže da nije više mogla da podnese maltretiranje Rivasove, ali i da je ponosna jer su je u Surčinu dočekali kao da je predsednik opštine.

Izbačena Goca Božinovska: Tužiću Vesnu Rivas, ona je podla i zla žena!



Goca kaže da je jedva dodirnula Vesnu, koja ju je posle udarila u glavu i napominje da će Rivasova sve to platiti, jer će je tužiti, ne samo zbog fizičkog napada već i zbog silnih uvreda!

"To je podla žena, jedno veliko zlo, ona je posvađana sa celim svetom! Tri meseca trpim njene uvrede, ali više nisam mogla. Nisam mogla da slušam o njenom miomu, tumoru, čemu već… Rekla sam joj: "Pa, nemoj više lagati ljude", kakav tumor, ona laže samo da skrene pažnju na sebe. Ja da imam tumor, odmah bih otišla pod nož, kakva Farma, taman posla. Mahinalno sam je dodirnula jer ja govno ne pipam, da ne smrdi! Posle toga me je ona udarila i odjednom je ispalo kao da sam ja akter tuče, a ne neko ko je napadnut", priča Božinovska i dodaje:

"Sada sam dobro, koliko to mogu da budem. Zvoni mi leva strana glave jer me je udarila preko uha, i na tom delu mi je otpao ceo pramen kose. Međutim, ona će sve to platiti. Za sat vremena mi dolazi advokat i tužiću je za sve što je pričala o meni, da sam kurva, da se je*em za pare, ali i za fizički napad."

Pevačica smatra da se i posle svega nije obrukala pred gledaocima i napominje da joj mnogo znači podrška prijatelja.

"Nakon svega sam ponosna jer su me u mom Surčinu dočekali kao da sam predsednik opštine. Telefon mi se usijao od poziva prijatelja koji me podržavaju. Drago mi je i što su me skoro svi ukućani u Lisoviću ispratili do kapije, jer borila sam se kao lav da ne obrukam svoju decu i mislim da sam u tome uspela", zaključila je Goca.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>