Region

Svet

Sergej Ćetković održao koncert u sarajevskoj Skenderiji (Foto)

Regionalni kantautor Sergej Ćetković održao je koncert u petak, sedmog juna u sarajevskoj Skenderiji i oduševio publiku.

Sergej Ćetković održao koncert u sarajevskoj Skenderiji (Foto)



Euforična publika od prvih taktova pesme Još volim te pozdravila je svog idola ogromnim vriskom, koji je trajao gotovo tokom čitavog koncerta.

Prva gošća na koncertu, koju je publika pozdravila gromkim aplauzom, bila je sarajevska kantautorka Maya Sar, koja je sa Sergejeom u duetu otpevala Ako te nije pronašla ljubav.



Ali, kad su iz moćnih zvučnika zaparali taktovi pesme Sarajevo ljubavi moja, svi  prisutni su ustali i odali počast Kemalu Montenu, jednom od simbola Sarajava i uopste ex jugoslovenske scene, koji se uobičajno pojavio na sceni sa svojom gitaraom.

"Dragi moji Sarajlie, veoma cenim Sergeja i zato sam se odazvao njegovom pozivu da zajedno podelimo scenu", sa puno uvažavanja prema popalrnom kanautoru obratio se Kemal svojim sugrađanima.



Horsko pevanje se nastavilo sa hit pesmama Prsten na sto, Dva minuta, Znaj da moja si, Pogledi u tami...

Gotovo dva i po sata trajao koncert na kojem je Sergej otpevao i svoje nove dve pesme Još volim te i Zbog nas kojim najavljuje svoj novi CD. Posle završetka koncerta Sergej se gotovo sat i po vremena slikao sa svojim fanovima, koji su  u jednom momentu zakrčili backstage pa je moralo i obezbeđenje da interveniše.



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus


>