Region

Svet

Farma 2013: Urnebesna svađa Vesne Rivas i Goce Božinovske - Marmun? Amburator! (Video)

Kada je gazdarica Stanija Dobrojević sazvala porodični sastanak na imanju kako bi po nalogu zadruge farmeri rešili sve probleme Vesna Rivas i Goca Božinovska opet su se posvađale.

Farma 2013: Urnebesna svađa Vesne Rivas i Goce Božinovske - Marmun? Amburator! (Video)



Goca Božinovska je dobila reč i pohvalila gazdaricu, rekla da joj je drago što se Panajotović vratio na imanje i pohvalila sve mlade farmere. Odmah posle nje ustala je Vesna Rivas.

"Ništa se nije promenilo niti u međuljudskim odnosima, niti neki ljudi mogu da se malo oplemene niti da se produhove", počela je Vesna Rivas. Obratila se direktno Staniji rekavši da joj je drago što se Filip vratio i da se vidi kako su njih dvoje srećni. Zatim je počela da priča uopšteno o ljudima, nikoga nije konkretno imenovala dok nije rekla "gospođa sa moje leve strane" misleći na Gocu Božinovsku.

Vesna je održala govor u kome je glavna tema bila Goca. Pevačica smatra da je konstantno tema napada i žrtva Goce Božinovske, a onda je uz nju oplela i po Mikiju Mećavi. Kada je i njega napala ničim izazvano, Miki je poludeo i rekao joj da hrče i da joj smrde noge, na šta je ona njemu rekla: "Šta ti hoćeš? Ko stonoga si neka! Ne možemo od tvojih patika da prođemo kroz hodnik, gori si od svih žena ovde!".

Posle toga ponovo se okrenula Goci Božinovskoj, ali su njoj Vesnini napadi postali smešni. U pola Vesninog naleta adrenalina Goca je ustala, a Vesna joj se unela u lice. Goca očigledno više nije imala živaca pa je odgovorila istom merom, ali je Vesni rekla: "Marmun? Marmun! Amburator!", citirajući baku iz video snimka koji je postao pravi hit u regionu, a možete ga pogledati ovde:



Svađe su se nastavile, a Vesna Rivas koja ima vrlo bogat rečnik izvređala je ponovo Mikija rekavši mu da je ovan, a on njoj da je bojler. Svađa koja se nastavila izazvala je smeh i kod farmera koji su Gocinu izjavu za "marmuna" nagradili aplauzom.

Pogledajte ovu urnebesnu raspravu koja se može okarakterisati samo kao tragikomična!



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>