Region

Svet

Haris Džinović se zahvalio Nataši Alimpić!

Pevač Haris Džinović se zahvalio Nataši Alimpić na lepim rečima i još lepšim željama. Ona je nahvalila Harisa i otkrila da takvog muškarca želi za sebe čitavog života.

Haris Džinović se zahvalio Nataši Alimpić! Foto: Printscreen Youtube/Blic


Bivša učesnica "Zvezda Granda", pevačica Nataša Alimpić, koja je jednom prilikom otvoreno govorila o svom teškom detinjstvu i životu u garaži, komentarisala je razvod pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović.

Rekla je da je Haris Džinović pravi džentlmen i da je takvog supruga oduvek tražila:


"Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti" - rekla je Nataša Alimpić za "Radio Svetski" o čemu smo ranije pisali,a možete čitati OVDE.

Foto: Printscreen Youtube/BlicPevač Haris Džinović se sada zahvalio Nataši Alimpić na lepim rečima, mada kako kaže ne zna ko je ona:

"Nemam pojma ko je to, ali hvala joj na lepim željama i lepim rečima. Zaista ne znam o kojoj pevačici je reč, prvi put čujem da je to rekla, ali svakako hvala".- izjavio je pevač.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>