Region

Svet

Ekskluzivno sa lica mesta: Svet Plus na koncertu Željka Vasića u Novom Sadu! (Foto)

Željko Vasić nastupa večeras pred Novosađanima u prepunoj hali SPENS-a, a delić atmosfere sa ovog humanitarnog koncerta vam donosimo sa lica mesta!

Ekskluzivno sa lica mesta: Svet Plus na koncertu Željka Vasića u Novom Sadu! (Foto)



Željko će na koncertu premijerno izvesti tri nove pesme koje je kao poklon svojoj publici objedinio u "Letnji intermezzo". "Pogledaj", "Hoću da ti kažem" i "Australija i Amerika" pretenduju da postanu veliki letnji hitovi, a možete ih svakodnevno čuti na radiju Svet Plus.

Željko od samog početka stupanja na muzičku scenu pleni svojim kvalitetom i neposrednošću pa ne čudi što je odavno jedan od miljenika ženske populacije, a i večeras je u toku koncerta, na oduševljenje prisutnih, sišao sa bine kako bi se fotografisao za naš portal!



Dado Glišić pojaviće se u toku večeri kao specijalni Željkov gost i premijerno će izvesti duetsku pesmu "Australija i Amerika", za koju je juče objavljen i spot.



Željko Vasić održao press konferenciju povodom humanitarnog koncerta 6. juna u Novom Sadu! (Foto)
Napominjemo da je koncert Željka Vasića, koji je u toku, humanitarnog karaktera, a deo sredstava prikupljen od prodaje ulaznica namenjen je Jovani Vojvodić, devojčici koja boluje od spastične paraplegije i Tarnerovog sindroma. Pored nje, deo novca predviđen je za Filipa Đurića koji boluje od raka karlične kosti, kao i Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju - Veternik.



Pogledajte ostatak eskluzivnih fotografija sa koncerta koji je, podsećamo, u toku.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>