Region

Svet

Ana Sević napravila scenu Darku Laziću na splavu!

Darko Lazić i Ana Sević važe za jedan od skladnijih parova na estradi, a kako pričaju njihovi prijatelji, veza im je sve ozbiljnija.

Ana Sević napravila scenu Darku Laziću na splavu!



Ipak, kako saznajemo, pevačica ne dozvoljava da njena jača polovina pogleda drugu devojku, a kamoli da joj se javi, pa je iz tog razloga na jednom splavu gde su bili golupčići izbio incident. Izvor koji se našao na licu mesta ispričao je da se Ana naljutila kada se Darko pozdravio sa jednom devojkom i da mu je zbog toga napravila scenu.

"Darko i Ana su zajedno došli na splav i, kako su prolazili kroz masu, Darko je video poznanicu i stao je da se pozdravi sa njom, a Ana je nastavila dalje. Kada se primakao stolu gde su sedeli, nešto je rekao svojoj devojci, na šta je ona veoma burno reagovala.

Prosula mu je u krilo piće, vikala je, ali se od muzike nije čula, na Darkovu sreću, da bi mu na kraju uzela mobilni telofon i stavila kod sebe u torbu. Darko se pravio da je sve OK i da se ništa ne dešava, a verujem da ga je živ blam pojeo. Ubrzo nakon incidenta su otišli ozbiljnih lica", rekao je izvor koji je posmatrao scenu.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>