Region

Svet

Exit 2013: Spektakl u Dance Areni! (Video)

Spisak izvođača koji će nastupiti na Dance Areni bogatiji je za još tri velika imena iz sveta house muzike. Steve Angello, Mark Knight i Tom Staar spremaju jedinstven house spektakl i prete da upišu svoja imena među istorijske nastupe Dance Arene!

Exit 2013: Spektakl u Dance Areni! (Video)



Svojom eksplozivnom energijom i neumornim ritmovima, tvorci najvećih plesnih himni u poslednjih nekoliko godina obećavaju nezaboravno veče na jednoj od najtraženijih festivalskih destinacija na svetu, Exitovoj Dance Areni.

I pored već potvrđenih nastupa velikana elektronske muzičke scene poput David Guette, Fatboy Slima, Eric Prydza, Jeff Millsa, Dubfirea, Seth Troxlera i mnogih drugih, Steve Angello, Mark Knight i Tom Staar potvrdili su svoje nastupe pred publikom Exit Festivala u jeku svoje popularnosti, stavljajući novosadski festival ispred zahteva stotina drugih promotera iz celog sveta.

Legenda o Dance Areni i nezaboravnim žurkama u svitanje pred 25.000 ljudi kao magnet privlači najveća imena elektronske muzike, koja na nastup na EXITu gledaju kao na vrhunac svojih karijera.



Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Exit

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>