Region

Svet

Bebi Dol: Niko mi nije naručio da ubijem Sašku Karan, nisam ubica!

Izlazak pevačice Bebi Dol iz rijalitija Farma rasvetlio je događaj u kojem je ona bila glavni akter, a u kojem je posekla koleginicu Sašku Karan.

Bebi Dol: Niko mi nije naručio da ubijem Sašku Karan, nisam ubica!



Zbog toga je suprug poznate estradne umetnice tvrdio da je vrh vlasti naručio ubistvo njegove žene.

"Taj incident je u stvari nesrećna slučajnost i sigurna sam da Saškin suprug nije mogao da izjavi da je državni vrh naručio njeno ubistvo od mene jer niti ja imam veze sa vrhom vlasti niti sam ubica. Morate priznati da zvuči suludo. Ako ste gledali, mogli ste da vidite da dok sam ja držala skalpel, Saška se okrenula i nabola se, to je bila samo nezgoda, ništa više, prilikom koje sam se i ja posekla. Sigurna sam da je Saškin suprug bio vrlo zabrinut, kao što bi bio svaki čovek koji voli svoju ženu", tvrdi Bebi Dol, koja kaže da će po izlasku razgovarati sa Saškom i njenim suprugom.

"Kada ona bude izašla, sigurna sam da ćemo sesti sa njenim suprugom i da će mu Saška sama ispričati kako se sve odigralo, tako da dok ona ne izađe neću razgovarati sa njenim suprugom jer mi tako nešto ne dolikuje", tvrdi pevačica, koja je svoju "žrtvu" postavila za ovonedeljnog gazdu, ali kako kaže, ne zbog griže savesti.

"Razlog zbog kojeg sam Sašku Karan postavila za ovonedeljnog gazdu na imanju nije griža savesti što sam je povredila niti to što smo bliske, već zato što se sama suočila sa četiri muškarca, mlada muškarca, a niko, čak ni žene, nije stao na njenu stranu. Ona se sama borila sa njima, a oni nijednog trenutka nisu uzeli u obzir to da je žensko i na vrlo grub i neprijatan način su je napali, dok su žene samozadovoljno gledale kako se ona sama bori. Zato sam joj dala šansu da izravna račune s njima. Želela sam da na taj način pokažem žensku solidarnost jer ne samo što nije bilo dženlmenski, nije bilo ljudski, a ona će sada na svoj način da im se oduži jer ona to sigurno nije zaboravila", smatra ekscentrična umetnica, koja ipak ne zna s kim će ostati u prijateljskim odnosima, već će sačekati da se "Farma" završi.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: M. Mitrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

bebi dol

Povezane vesti:


>