Region

Svet

Na nastupu Jelene Karleuše u Tuzli dojava o postavljenoj bombi!

Neposredno pred nastup Jelene Karleuše u Tuzli stigla je dojava o eksplozivnoj napravi u noćnom klubu u kojem je pevala poznata srpska pevačica.

Na nastupu Jelene Karleuše u Tuzli dojava o postavljenoj bombi!



Nastup Jelene Karleuše u jednom noćnom klubu u Tuzli kasnio je zbog dojave o bombi. Sat pre nego što je srpska pevačica izašla na scenu, vlasnici kluba obavešteni su da je u lokalu postavljena eksplozivna naprava, pa je obaveštena i policija Tuzlanskog kantona.

"Specijalna antiteroristička jedinica ispraznila je objekat i pregledala svaki pedalj, a kako nakon skoro dvočasovne pretrage nikakva bomba nije nađena, ustanovljeno je da je dojava, kako to obično biva, lažna", otkriva sagovornik koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

"Jelena ni po koju cenu nije želela da ostavi mnogobrojne fanove na cedilu. Ona je bila čvrsto rešena da održi nastup, pa makar i ispred kluba. Ko je izvršio dojavu, još uvek nije utvrđeno, ali se sumnja na ekipu iz jednog od tuzlanskih noćnih klubova kojem baš i ne cvetaju ruže".

Jelena je potvrdila ovu informaciju.

"Tačno je da je policija dobila dojavu o postavljenoj bombi. Ispraznili su ceo hotel i klub u kojem je bio veliki broj ljudi. Naravno da ništa nije nađeno i održala sam koncert bez ikakvih problema. Bosanci su moja braća i nikakva bomba ne može da pokvari odnos između mene i mojih tamošnjih fanova. Jedina bomba te večeri bila sam ja", rekla je Karleuša, koja privodi kraju pripreme za koncert na Ušću 15. juna.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>