Region

Svet

Rada Manojlović našla novog dečka? Posle pevača u vezi sa sportistom!

Dok mnogi negativno komentarišu novi imidž Milana Stankovića, njegova bivša devojka Radmila Manojlović nikad lepše nije izgledala, a razlog za to je nova ljubav.

Rada Manojlović našla novog dečka? Posle pevača u vezi sa sportistom!



Naime, pevačica je već mesec dana u novoj vezi sa dečkom koga od očiju javnosti skriva kao zmija noge.

"Rada je već više od mesec dana u vezi sa novim dečkom. Posle burnog raskida, ova veza joj baš prija, što se vidi i po njoj. Veza sa Milanom, koja je bila neprekidno pod velikom pažnjom medija, naučila ju je da skriva novu ljubav, pa tako čak ni najbližim prijateljima nije otkrila identitet dečka.
Jedino što je rekla jeste da je u pitanju sportista, ali ime nije želela da otkrije niti ga je upoznala sa bilo kim iz svog okruženja. Iako se bave različitim poslom, on nju u potpunosti razume i još nijednom joj nije zamerio česta poslovna putovanja i to što ne mogu da provode mnogo vremena zajedno.
Rada se trudi da sve slobodno vreme provodi sa njim", rekao je izvor blizak Manojlovićevoj i dodaje da je pevačica imala u planu da se posveti karijeri i da ne razmišlja o novim vezama, jer joj je raskid sa Stankovićem mnogo teško pao.

"Ona je jako patila posle raskida sa Milanom, pogotovo što su svi nju krivili za raskid i povezivali je sa raznim muškarcima. Pričala je da joj ne pada na pamet da se opet upušta u tako nešto i da će se posvetiti karijeri, ali njen novi dečko je bio i te kako uporan i baš se trudio oko nje. Na kraju je morala da popusti i ne kaje se zbog toga, jer pored sebe ima pravog džentlmena, na kog može da se osloni u svakom trenutku", priča izvor.

"Rano je da se priča o novoj vezi, ali kada bih ušla u novu, sigurno se ne bih zavukla u mišju rupu, ali ne bih o tome ni brujala na sav glas. Neka me prate i neka sami otkriju oni koga to zanima, ali sigurno da ja prva ne bih o tome pričala", izgovorila je nedavno Manojlovićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>