Region

Svet

Humanitarni koncert Željka Vasića u Novom Sadu 6. juna

Željko Vasić, jedan od najpopularnijih pop pevača, pokloniće novosadskoj publici nezaboravan koncert 6. juna, gde publiku očekuju svi njegovi novi hitovi kao što su "Voli me i ne voli me", "Zanjiši kukovima", "Željo moja jedina"...

Humanitarni koncert Željka Vasića u Novom Sadu 6. juna



Ovi mega hitovi obeležili su kako njegovu muzičku karijeru tako i pop scenu protekle 2012. godine, u kojoj je proglašen za najboljeg pop pevača.

Željko Vasić je debitovao na domaćoj muzičkoj sceni 2000. godine, na festivalu Sunčane skale kada je izveo numeru "Žena kao ti". Gotovo sigurno se može reći da je ova pesma postala evergreen s obzirom da se i danas, 13 godina nakon svoje premijere, veoma često emituje na srpskim medijima.

Nakon veoma uspešnih solističkih koncerata pred Beograđanima, Vasića očekuje nekoliko hiljada Novosađana da uz isti ritam zanjišu kukovima.

Ulaznice se kupuju na blagajni SPENS-a u Novom Sadu, na blagajni KICa "Mladost" u Futogu, kao i na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a u Novom Sadu.

ON line prodaja karata je, takođe, moguća putem web adrese. Pogledajte OVDE.

Cene karata su: parter 1000.00 i tribine 800.00.

Koncert ima humanitarni karakter te će se deo sredstava koji se prikupi od prodaje ulaznica nameniti Jovani Vojvodić koja boluje od spastične paraplegije i Tarnerovog sindroma, Filipu Đuriću koji boluje od raka karlične kosti kao i Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju - Veternik.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>