Region

Svet

Tijana Dapčević uživala sa porodicom na Staroj planini (Foto)

Posle uspešnog pozorišnog debija, Tijana Dapčević napravila je predah na jednoj od naših najlepših planina. Poznata pevačica provela je praznike i odmarala se sa suprugom Milanom i sinom Vukom, koji su posebno uživali u vožnji brdskim biciklima.

Tijana Dapčević uživala sa porodicom na Staroj planini (Foto)



"Ove godine smo odlučili da slobodno vreme provedemo u prirodi daleko od Beograda, a osoblje hotela se pobrinulo za pravi ugođaj i sve vreme smo se osećali kao kod kuće. U hotelu nismo imali vremena za gledanje televizije ili igranje video-igrica, već smo uživajući u čistom vazduhu i vožnji biciklima po planinskim stazama proveli kvalitetno vreme zajedno", kaže mlada mama.

Tijana se sa suprugom tokom dana opuštala i u spa centru i na antistres masažama, dok se njenom četvorogodišnjem sinu Vuku najviše svidelo igranje u kreativnom prostoru za mališane.

"Zbog dugotrajnih priprema za pozorišnu premijeru nisam imala vremena koje bih posvetila sebi. Uživam u aktivnom odmoru i zato su mi plivanje i vežbanje u teretani veoma prijali. Mnogo mi je drago što se Vuk lepo proveo, jer mu je dan bio ispunjen igrom u prelepoj prirodi", dodaje Tijana.



Autot: I.M.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>