Region

Svet

Adriana Lima: Marko Jarić je idealan muž i otac

Jedna od najlepših manekenki i supruga našeg košarkaša Marka Jarića, Adriana Lima otkrila je kakav je Marko kao muž i otac. Takođe je pričala kako je teško podnosila trudnoću.

Adriana Lima: Marko Jarić  je idealan muž i otac



"Bila sam jako bolesna prvih pet-šest meseci trudnoće. Onda sam dobila poremećaj koji je uticao i na mene i na bebu i morala sam da se porodim ranije. Ali, Valentina je, hvala bogu, bila skroz zdrava i sve je prošlo u najboljem mogućem redu."

Za svog supruga ima samo reči hvale: "On je najbolji muž na svetu i mnogo sam srećna što smo zajedno. Posle porođaja je non-stop bio uz mene. Pomagao mi je da presvučem Valentinu, da je nahranim... Zapravo, bio je mnogo bolji u menjanju pelena od mene! Još je sjajan. Uvek je tu kada nam treba i obožava Valentinu. Vidim mu tu ljubav u očima, svaki put kad je pogleda. Presrećan je!"

Marko je takođe uzvratio istom merom, pa za svoju suprugu kaže: "POsle prvog [oka i straha, niko nije mogao da dotakne našu ćerku osim nje! Bukvalno sam je molio da mi dozvoli da presvučem bebu, da je nahranim. Ponašala se zaštitnički, kao lavica! Na kraju sam morao da joj kažem: 'Adrijana, dušo, prirodno je što se ponašaš tako zaštitnički prema Valentini, ali počećeš da ubijaš ljude! Različiti smo u nekim stvarima, ali to je dobro. Uostalom - suprotnosti se privlače. Postoje sjajne iskrice u našem braku i dalje. Ponosan sam na to. Slažemo se neverovatno dobro i živimo sjajnu avanturu zajedno."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>