Region

Svet

Marko Jarić preživeo pravu dramu tokom leta za Tivat

Košarkaš Marko Jarić svedočio je rizičnom letu kada se avionom u sredu uveče uputio za Tivat. Zbog velikih turbulencija usled olujnog ciklona, radi kojih je usledila panika među putnicima, Marko se požalio da mu je ovo bio najgori let u životu.

Marko Jarić preživeo pravu dramu tokom leta za Tivat


 
Kako je Marko Jarić prokomentarisao pomirenje sa Adrijanom Limom?
Zbog vremenskih neprilika i olujnog ciklona koji je u sredu uveče zahvatio Hrvatsku a potom Crnu Goru pa našu zemlju, Marko Jarić je prvo više od pola sata čekao da avion dobije dozvolu za poletanje sa beogradskog aerodroma, a nakon poletanja je prisustvovao pravoj drami.

"Turbulencije su bile velike. Deca su počela da vrište i plaču i svima je bilo naređeno da ne ustaju sa mesta. Kada su konačno stigli iznad Tivta, upali su u najveći ciklon, koji je bukvalno bacao avion. Jarić je pokušao da ostane smiren, ali mu se po izrazu lica videlo da mu nije svejedno", priča izvor.

S obzirom na to da su se sa gustim oblacima i munjama borili duže od sat vremena, predviđeno vreme za poslednje sletanje u Tivat je isteklo, ali zahvaljujući profesionalnošću ljudi iz crnogorske avio-kompanije, putnici su bezbedno sleteli.

Jarić se požalio prijatelju koji ga je sačekao na aerodromu u Tivtu da se veoma uplašio te da mu je ovo bio jedan od najgorih letova.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija Twitter/Marko Jaric

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>