Region

Svet

Gagi Đogani: Ko je uopšte Mladen?

Iako njegova bivša žena Anabela i njen sadašnji verenik Mladen Raulović pokušavaju da od njega naprave nasilnika, Gagi Đogani tvrdi da im to neće poći za rukom, jer je u javnosti uspeo da spere prljavštinu sa sebe učešćem u "Farmi".

Gagi Đogani: Ko je uopšte Mladen?



“Čujem da pričaju kako živim u bedi, ne znam šta im to treba. Neće im uspeti da me srozaju jer time govore samo o sebi kakvi su zapravo. Ja protiv Anabele nemam ništa, a za Mladena doskoro nisam ni čuo. Nemam pojma ni čime se bavi, ni odakle je! Bukvalno ništa ne znam o tom liku i ne zanima me. On očigledno ima problem sam sa sobom” - rekao je Gagi i dodaje da u Beogradu i nema baš poziva za nastupe, a da će sa  parama koje je zaradio učešćem u reality-u potošiti na vraćanje dugova u koje je zapao kada ga je Anabela napustila.

“Mene je Anabela ostavila na cedilu kada me je napustila i otišla iz grupe. Morao sam sve iz početka, prvo da nađem pevačicu, pa sve ostalo, a to mnogo košta. Zadužio sam se i sada ću vratiti taj novac. Vreme će pokazati šta je kvalitetna muzika. Evo vam primer mog brata Đoleta, Slađa ga je napustila i sada pravi hitove, ali to nisu hitovi kakve pravi Vesna”.

Gagi ističe da je jako ponosan na svoje učešće na "Farmi" i da je zaprovo tu pokazao da je sasvim normalan čovek, a ne onakav kakvim ga predstavljaju Anabela i Mladen u javnosti:

”Anabela je priznala da se ogrešila o mene jer je u javnosti stvorila sliku kao da sam nasilnik, zlostavljač i mučitelj. Kako se ljudi nisu zapitali šta je radila 18 godina sa zlotvorom?! To što se ona sada kaje je kasno, jer je sve otišlo u etar, ali sam na „Farmi" uspeo da pokažem ko sam u stvari” .

Gagi kaže da mu jako nedostaju nedostaju njegove dve ćerke koje nije dugo video, jer su na moru.

“Luna je ušla u finale ‘Elit model luka’ i verujem da će dobro proći na takmičenju u septembru. Nedostaju mi jer su dugo na moru i jedva čekam da ih vidim. Ukoliko budu želele, vodim ih sa sobom na Ohrid”.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>