Region

Svet

Zvezde Granda: Aleksandra Džidža Stojković i Aleksandra Prijović idu dalje! (Video)

U takmičenju "Zvezde Granda" došli smo i do baraža. Takmičarke koje su u prethodnim rundama izbačene, dobile su šansu da se vrate u takmičenje. Večeras su dve devojke prošle dalje.

Zvezde Granda: Aleksandra Džidža Stojković i Aleksandra Prijović idu dalje! (Video)



Za novu šansu za pobedu večeras su se borili Aleksandra Marjanović, Mirjana Milosavljević, Aleksandra Prijović, Sandra Stanulov, Marina Stankić, Aleksandra Džidža Stojković, Teodora Toković.

Večeras nije bilo žirija, već je sve bilo u rukama publike. Nakon što su prebrojani glasovi, dalje su prošle Aleksandra Prijović i Aleksandra Džidža Stojković.

Aleksandra Prijović je u prvom krugu narodne muzike pevala "Volim kad mi pričaju o tebi", a u drugom krugu, u kome se peva zabavna muzika, pevala je "U nedelju".

Aleksandra Džidža Stojković je simpatije publike pobrala pesmom "Gusta mi magla padnala", a nakon toga pesmom Nataše Bekvalac "Pozitivna".

Njih dve su se ovim pridružile ostalim takmičarkama koje su se direktno plasirale u naredni krug takmičenja, a kako su Aleksandra Prijović i Aleksandra Džidža Stojković zvučale večeras možete poslušati ovde.





Autor: I.M.
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>