Region

Svet

Lepa Brena u Zagrebu: Balkan je oduvek bio moj (Foto)

Lepa Brena ovih dana boravi u Zagrebu, jer je večeras posle četiri godine očekuje koncert u hrvatskoj prestonici, nakon kog ide na američku turneju.

Lepa Brena u Zagrebu: Balkan je oduvek bio moj (Foto)



Brojna svita prati Brenu gde god se pojavi ovih dana u glavnom gradu Hrvatske. Konvoj automobila u pratnji njenog terenca, telohranitelji, blicevi i kamere, te razdragani obožavatelji, od kojih su neki došli čak iz Češke.

Pevačica se ne obazire na poređenja s drugima. Na estradi, dodaje, ima dovoljno mesta za sve i ni na koga ne gleda kao na pretnju. "Nemam konkurencije pa zato ni ne razmišljam o naslednici", smatra Lepa Brena. U Zagrebu nije pevala od nastupa u Areni pre četiri godine. Osim susreta s obožavaocima iz Hrvatske, balkansku kraljicu estrade posebno vesele i letovanja na Jadranu.



"Brač je jedinstveno mesto. Ostrvo na kojem sam uvek pronalazila svoj mir i uživala u lepoti", kaže Lepa Brena. Sa suprugom Slobodanom Živojinovićem (49), uoči koncerta u klubu organizovala je večeru za obožavaoce. Došli su iz Hrvatske, BiH, Austrije...

Brena je u restoran dovela i tamburaški bend, a u hotel se vratila s pregršt poklona. Obožavaoci su joj doneli marame, igračke, cveće, fotografije i koralnu ogrlicu koja joj se toliko svidela da ju je stavila oko vrata.



"Na ovakvo druženje s ljudima koji me verno prate potakle su me društvene mreže. Svaki dan komuniciram s njima. Savetuju mi što obući za nastup i predlažu šta staviti na omot CD-a", pohvalila se pevačica. Pre doba interneta imala je, dodaje, ljude koji su svaki dan čitali stotine pisama fanova i vraćali im Brenine potpisane fotografije.

"Društvene mreže su odlična mesta na kojima volim podeliti srećne vesti, ali ne i svaki detalj iz privatnog života", zaključila je Lepa Brena i dodala: "Došli smo u Zagreb da vidimo sve naše prijatelje".



Na pitanje novinara kako objašnjava da su u Zagreb zbog nje došli čak fanovi iz Češke, odgovorila je: "Pa kako da objasnim. Ja sam jednostavno balkanska zvezda. Mislim da ne treba da budem skromna, zaista. Bila sam i ostaću to, a ja ću da potvrdim taj epitet, jer znam da je Balkan oduvek bio moj i ostao".

Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: 24sata.hr, Jutarnji.hr, Tportal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>