Region

Svet

Daria Stanojević po izlasku iz Farme dobila od verenika automobil! (Foto)

Posle duela i glasanja publike, imanje u Lisovićima je napustila Daria Stanojević, ali ona nije ni sanjala da će je u studiju u Šimanovcima sačekati verenik sa sve poklonom.

Daria Stanojević po izlasku iz Farme dobila od verenika automobil! (Foto)



Dariju je Aleksandra Jeftanović po završenom intervjuu izvela iz studija gde je sačekalo prijatno iznenađenje, pa se uz muzičare koji su je dočekali kao poklon, srela sa svojim dečkom Sašom Đurićem. Poljupci, pokloni i pesma su bili deo romantičnog susreta dvoje zaljubljenih. Jedan od poklona bio je "Audi" upakovan sa velikom, crvenom mašnom.



"Još sam u šoku. Ovo je za mene veliko iznenađenje. Sale me je sačekao s ključevima i rekao mi: "Ljubavi, ovo je tvoj poklon, jer ti si moja pobednica". Sad se zaista osećam tako", rekla je pevačica.

"Daria je moja pobednica i drago mi je što je ponovo pored mene", prokomentarisao je Saša, koji je Dariji organizovao i slavlje.

Inače, Daria je u intervjuu rekla da je veoma emotivna i da često plače.

"Jako sam emotivna po prirodi pa plačem zbog toga", rekla je Darija u studiju i dodala: "Žao mi je što sam izbačena, ali šta je tu je".



Aleksandra Jeftanović je pitala Dariju da li joj je bila taktika da stalno peva, ali ona je tvrdila da to nije tačno.

"Ceo život pevam. Kad sam bila mala, pitala sam mamu koji fakultet treba da se završi da bi bila kao Lepa Brena. Pevala sam jer sam bila zadovoljna i opuštena. Nije mi žao ni zbog čega, nisam htela da se svađam i pravim skandale. To sam bila ja."

Daria je rekla da bi volela da pobedi Ljuba, a za Vesnu Rivas misli da ima taktiku.

"Iskreno volela bih da pobedi Ljuba. Iskrena je, otvorena, direktna. Za sada mi je super i mislim da je ona jedan od favorita. Što se tiče Vesne , mislim da ona ima taktiku."



Autor: M.P.
Izvor: Novosti, Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>