Region

Svet

Najmasovnija produkcija ikada u Areni! Bijonse neće pevati na plejbek

Šou gospođe Karter polako pristiže u Beograd. Masivnu produkciju, kako je već najavljeno, ravnu remek delu, donelo je 27 šlepera koja su parkirana ispred Kombank Arene.

Najmasovnija produkcija ikada u Areni! Bijonse neće pevati na plejbek



Ovo je do sada najveći broj šlepera sa opremom za neki koncert koji je održan u Beogradu. Pored šlepera, očekuje se dolazak i 10 buseva i 3 veća kombi vozila. Tehnički i produkcioni tim koji prati turneju čini 100 osoba.

Ogromna produkcija Bijonse podrazumeva dve bine – glavnu koja će biti na istočnoj strani kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. Bijonse će na bini pratiti bend od osam muzičara, tri prateća vokala, osam plesačica i 2 plesača. Informacije da će pevati na plejbek koje su se pojavile u medijima, nisu tačne.

Svu organizaciju oko dolaska Bijonse u Beograd, njenog smeštaja i slično, preuzeo je na sebe njen tim. Oni su takođe zaduženi i za njene zahteve na sam dan koncerta. Samim tim, sve informacije su strogo poverljive. Jedini podatak koji ćemo vam izneti jeste da su poprilično skromni i jednostavni.

Dosadašnji tekstovi u pojedinim medijima koji su iznosili različite podatke o smeštaju Bijonse i zahtevima u pojedinim hotelima u Beogradu, su netačne!

"The Mrs. Carter Show World Tour" biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada koja počinje upravo u Beogradu, 15. aprila! Karte za prvi nastup jedne od najpopularnijih diva današnjice u Srbiji, rasprodate su u rekordnom roku, za četiri dana!

Bijonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku. 

Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>