Region

Svet

Farma 2013 ili borilački ring?! Ukućani se gađaju stolicama i prete sekirama! (Video)

Naizgled mirno popodne u dvorištu imanja u Lisovićima pretvorilo se u pravi cirkus!

Farma 2013 ili borilački ring?! Ukućani se gađaju stolicama i prete sekirama! (Video)



Svađa između Duleta i Zorice se nastavila u trenutku kada je Zorica čistila cipele i razgovarala sa Mikijem. Tema rasprave je bila, kao i prošlih dana, uglavnom oko toga čije ime više znači na estradi.

Njihovoj svađi se priključio Era Ojdanić pa je Dule konstatovao kako su se svi pevači udružili protiv ostalih ukućana, a onda je samokontrola ukućana naprasno nestala. Zorica je skočila i pretila Duletu Sekirom: "Kad ti mlatnem ovo o glavu nećeš zevnuti više!", a onda mu se unela u facu pa su se međusobno ispljuvali, i to ne metaforički rečeno.

"Častili" su se raznim imenima kao na primer: "ćurko", "majmune" i psovali pa mu je Zorica još jednom pretila motkom i krenula na njega u čemu ju je sprečio Era. Zorica je "zaratila" i sa Ojdanićem pa nakon što ga je poplila čašom vode, on joj je uzvratio tako što ju je gađao stolicom.

Situacija na "Farmi" je izgleda dostigla vrhunac, a da fizički obračuni nisu zabranjeni ugovorom i kažnjivi diskvalifikacijom, pitanje je da li bi svi "farmeri" živi napustili imanje!?



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>