Region

Svet

Farma 2013: Sramota u ženskom toaletu! (Video)

Nakon što ga je neprijatno iznenadio izgled toaleta, ovonedeljni gazda Era Ojdanić pokazao je farmerima kako se sređuje WC i kako on očekuje od ostalih farmera da ga održavaju.

Farma 2013: Sramota u ženskom toaletu! (Video)



Era je uredio muški toalet i na licu mesta pokazao kako higijena treba da se održava, ali nešto kasnije kada je otvorio vrata da pogleda stanje u ženskom toaletu, ostao je zatečen prizorom, kao i ostali farmeri. Najdirektnija je bila Goca Božinovska, koja je ostala zgrožena na izgled ženskog WC-a.

"Sramota me je što sam žensko! Treba ih poslati kući na prevaspitavanje", govorila je Božinovska, kojoj se smučilo kada je videla stanje u tom toaletu.

Pre ove situaicije na Farmu je stiglo novo pismo koje je pročitao ovonedeljni gazda Era Ojdanić. Zadruga je primetila kako farmeri ne vode računa o higijeni kuće koja je veoma važna za zdravlje takmičara.

Jedan od strašnijih detalja glasi da je primećeno da se kuhinja brisala četkom kojom se čisti WC. Zadruga je skrenula pažnju da je higijena na farmi veoma loša i da se uopšte ne vodi računa o čistoći.



Autor: I.M.
Izvor: Puls
Foto: Prinscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>