Region

Svet

Jovana Nikolić izašla iz porodilišta bez bebe

Jovana Nikolić je napustila Institut za ginekologiju Kliničko-bolničkog centra Srbije, gde se u petak porodila, bez ćerkice Antonine.

Jovana Nikolić izašla iz porodilišta bez bebe



Jovana Nikolić, nevenčana supruga Marka Miškovića, napustila je porodilište bez nosiljke s bebom, pokušavajući usput da izbegne novinare, dok su se sestre i lekari posluživali kolačima i pečenjem koje su im njeni najbliži doneli u znak zahvalnosti.

Kako saznajemo, beba koja je na rođenju bila teška 3.450 grama i imala 52 centimetra dobro je, a iz bolnice je izneta malo ranije. To je učinjeno u cilju izbegavanja brojnih novinara i fotoreportera beogradskih redakcija, koji su želeli da je fotografišu dok napušta porodilište. I Jovana je pokušala da izbegne medije, ali joj to nije uspelo.

U tome su joj zdušno pomagale rođaka i medicinsko osoblje odeljenja carskih rezova, gde je ležala prethodna četiri dana. Ipak, najveću ulogu je odigrala Jovanina starija sestra Maša, udata za Bojana Karića, koja je u porodilište stigla oko podneva i skoro uletela na Institut.

Skupoceni džipovi i automobili bili su parkirani već od 11 sati na različitim lokacijama svuda oko porodilišta, a osim što su imali popularne registarske oznake (kako to vozači umeju da kažu, "sa malim brojevima"), i oni koji su sedeli za volanom ponašanjem su demonstrirali moć i ukazivali na to da čekaju nekog bitnog.
Zaustavljali su se blizu ulaza, gde inače nije dozvoljeno parkiranje i prilaz, osim vozilima Hitne pomoći.

Jovana se od jutarnjih časova spremala za izlazak iz bolnice, a društvo u sobi joj je pravila rođaka, koja je Jovanine stvari spakovane u nekoliko kesa spuštala postepeno s trećeg do prvog sprata. Vozač jednog od džipova je doneo mnoštvo kartonskih kutija s posluženjem, roštiljem, pečenjem i kolačima za osoblje porodilišta. Na kraju je Jovana u društvu sestre izašla i sela u kola.

Prema našim saznanjima, Jovana je otišla u stan sestre Maše, gde je i najčešće boravila tokom trudnoće. Naslednik imperije "Delta" Marko Mišković i Jovana Nikolić odavno su, odmah po saznanju pola deteta, odlučili da joj daju ime Antonina.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: D.Goll

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>