Region

Svet

Dara Bubamara previše pokazala? Zabranjen promotivni spot (Video)

Dara Bubamara snimila je set provokativnih fotografija povodom izlaska novog albuma, ali je Radio difuzna agencija reagovala i zabranila puštanje ovih snimaka u dnevnim i večernjim terminima na "TV Pink".

Dara Bubamara previše pokazala? Zabranjen promotivni spot (Video)



Dara se, naime, na nagovor saradnika odlučila da obožavaoce sa izlaskom novog CD-a obraduje provokativnim editorijalom. Kada je snimila spot i dala ga svojoj izdavačkoj kući "Siti rekords", nije ni slutila da će posle samo nekoliko sekundi prikazivanja biti zabranjena.

Dara se, izgleda, našla u velikom problemu jer je za slikanje i snimanje najavnog spota potrošila silne pare koje treba brzo vratiti.

"Svaki umetnik treba da ima slobodu da se izrazi kroz svoju volju i onako kako to publika traži od njega. Tako sam i ja na predlog fanova odabrala ovaj stil za novi album. Nisam još čula da je neki umetnik zabranjen bilo gde u svetu zbog svog predstavljanja. Na kraju krajeva, to su slike koje će biti na novom CD-u, a sigurna sam da publika jedva čeka da ga nabavi, tako da se ne osvrćem mnogo na to ko i šta zabranjuje", rekla je pevačica.



Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: PrintScreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>