Svet

Region

Bijonse postaje novo lice H&M-a

Pevačica Bijonse sve više se pojavljuje na javnoj sceni, a danas je potvrđeno i da će upravo ona biti novo lice brenda H&M.

Bijonse postaje novo lice H&M-a



U novoj švedskoj maloprodajnoj kampanji modeliranje je inspirisano upravo njenim stilom što je potvrdio i predstavnik ovog modnog brenda rekavši da je Bijonse "dala lični doprinos komadima viđenim u kampanji".

Slike i plakati gde se pevačica može videti kako na plaži okupana suncem pozira u ležaljci uslikane su početkom ove godine, a na reklamama će biti predstavljena kao "Gospođa Karter u H&M-u" što je proisteklo iz imena njene predstojeće turneje.

"Oduvek sam volela H&M-ov fokus koji na zabavan način pristupa modi. Zaista mi se dopao koncept naše saradnje na istraživanju različitih emocija koje će ženu predstaviti u četiri elementa: vatra, voda, zemlja i vetar", rekla je Bijonse.

Dodala je da je uživala tokom snimanja na tropskom ostrvu, što je i prokomentarisala: "Imala sam osećaj da snimam spot, a ne reklamu".

Reklame u štampanoj formi biće objavljene paralelno sa televizijskom reklamom, a sadržaće i pesmu od Bijonse "Standing on the Sun".

"H&M letnja kampanja u kojoj učestvuje Bijonse je epska fantazija, puna glamura, drame i osećaja raja. Bilo je divno gledati je na snimanju, gde je sve izgledalo tako jednostavno. Kvalitet koji je čini ikonom za sve žene širom sveta!", rekao je Donald Šnajder, kreativni direktor H&M-a, koji je prvi put vest o ovoj kampanji objavio u januaru, nakon što se pevačica slučajno "izletela" na Tviteru.

Autor: M.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>