Region

Svet

Farma 2013: Umalo izbila tuča! (Foto)

Tek je drugi dan na Farmi, a varnice već sevaju. Zorica Marković se najpre rano ujutru sukobila sa Mikijem Mećavom, a kasnije na grupnom sastanku sa svojim dugogodišnjim prijateljem Erom Ojdanićem.

Farma 2013: Umalo izbila tuča! (Foto)



Jedva da su proveli jednu noć pod istim kovom a Farmeri su se već zavadili - “led su probili” Zorica Marković i Miki Mećava, koji su se posvađali već za doručkom, a da je pevačica ustala na “levu nogu” dokazuje i to da se malo kasnije zakačila i sa Erom Ojdanićem.

Prepirka je počela kada je Miki dao parče gibanice Zorici i uz to dodao i komad slanine, što je pevačica protumačila kao provokaciju i obrusila Mikiju rekavši mu da ona zna zašto on to radi, ali ne objašnjavajući šta ju je tačno uvredilo.

Kasnije, kada je ovonedeljni gazda Ekrem sazvao sastanak u vezi sa poslovima koji treba da se obave, Ojdanić je nenamerno upadao u reč Zorici, što je nju prilično iznerviralo. Ulje na vatru razdražljivoj Zorici dodalo je i to što ju je Era uporedio sa Zoricom Brunclik, koja je takođe učestvovala u ovom rijalitiju.



"Zar svaka “Farma” mora da ima Zoricu Brunclik", našalio se Ojdanić, na šta je pevačica burno reagovala.

"Kakve veze ja imam sa njom, pa znam te preko trideset godina i bolje ti je da me sa njom ne upoređuješ", ljutito je odgovorila Markovićeva.

Era je, kako bi smirio situaciju, zagrlio pevačicu i poljubio je u znak pomirenja, i kroz šalu dodao da je ona ipak Nada Topčagić.

Prve oštre reči već tokom drugog dana pokazuju da ovom serijalu neće faliti uzbuđenja. Očekuje nas burnih sto dana, koliko traje rijaliti.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>