Region

Svet

Supruga Danijela Popovića: Nismo socijalni slučajevi!

Aleksandra, četvrta supruga pevača Danijela Popovića demantuje da suprug i ona žive na ivici egzistencije, kako je on nedavno izjavio.

Supruga Danijela Popovića: Nismo socijalni slučajevi!



"Daniel i ja nismo socijalni slučajevi, ali živimo skromno u Ljubljani. Lečim se od raka već par godina, tako da dosta novca odlazi na lečenje", kaže Aleksandra. Ona od svoje plate u novinama „Delo“ plaća kućne režije, a novac koji on zaradi od svojih muzičkih honorara i nastupa uglavnom odlazi na alimentaciju za sina Dominika.

S prvom suprugom Majom, bivšom makedonskom manekenkom, ima ćerku Anamariju. S drugom suprugom Sanjom Bjedov Popović ima sina i ćerku, a s trećom, bivšom konobaricom Sandrom Grekšo, sina Dominika, za koga i danas plaća alimentaciju. U hrvatskim tabloidima treća supruga Sandra ga je optuživala kako je razvratnik i nasilnik.

"On ne pije i ne drogira se. Jedino puši i pije puno kafe. To su njegovi jedini troškovi. Ne može sebi i meni da priušti dve nedelje odmora ili neko putovanje, ali živećemo normalno dok sam ja živa i zdrava. Nekada je zaista imao mnogo para, tada je svakom davao jer je dobar čovek. Zato je verovatno i dao onakvu izjavu", kaže Danijelova supruga Aleksandra.

"Daniel ne može da dobije slovenačko državljanstvo zato što je imao spor zbog alimentacije u Hrvatskoj i hrvatske vlasti to ne dopuštaju. On u Ljubljani ima prijavljen boravak. Želeo bi da može da radi, pa čak i u nekoj muzičkoj prodavnici ili u školi, ali sa 57 godina je prestar za to. Niko ne želi da ga primi", objašnjava Aleksandra

Poseban problem čini to što Daniel nije mogao da naplaćuje autorska prava na svoje pesme, jer prava, kako kaže Aleksandra, imaju sponzori i menadžeri koji su s njim radili u vreme njegove najveće slave.

Da bi se vratio u muzički život, Daniel priprema novi album. Za početak je snimio singl „Fantazija“ i potpisao novi ugovor s „Kroacija rekordsom“.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>