Region

Svet

Šako Polumenta više neće sarađivati sa Dadom Polumentom! (Video)

Nakon što se izgleda nisu složili oko organizacije, Šako Polumenta odustao je od saradnje sa svojim bratancem Dadom Polumentom.

Šako Polumenta više neće sarađivati sa Dadom Polumentom! (Video)



Pevač kaže da planira solistički koncert, kao i da je ranije planirao da to uradi sa Dadom, kako bi objedinio svoju zrelost i Dadinu popularnost, međutim, izgleda da se to neće desiti.

Kada su Šako i Dado Polumenta pokušavali da se dogovore oko zajedničkih koncerata, mladi Dado hteo je da bude taj koji vuče konce. Šaku to nije odgovaralo, pa su odustali od zajedničke saradnje.

"Dado želi da to bude u njegovoj organizaciji, da ja nemam kontrolu nad tim, da to bude na nekom "standby-u". Ja da čekam na "standby-u" ne mogu. Ja volim da radim, tako da neka on radi svoje, a ja ću svoje."

Pevač tvrdi da se među njima ništa nije promenilo i da su i dalje u dobrim odnosima.

"Privatno, on je moj život, sreća moja, on je moja krv. Sve i da hoću, i da se naljutim ne znam koliko, ja se njega ne mogu odreći. To je moj identitet. On je u mom naručju bio kad je bio mali", kaže Šako za odnos sa svojim bratancem, kada su iza pozornice.

Šako je dodao i da će Dado biti gost na njegovom koncertu, kao i da će on posetiti koncert koji bude održao njegov bratanac, ali da se zajednički koncert nikad neće desiti.



Autor: M.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>