Region

Svet

Rada Manojlović: Bežim od ljubomornih muškaraca!

Pevačica Rada Manojlović otkrila je da bi verovatno oprostila prevaru, ali i da od ljubomornih muškaraca beži glavom bez obzira.

Rada Manojlović: Bežim od ljubomornih muškaraca!



"Mislim da bih oprostila prevaru iako nisam imala takva iskustva. Sve zavisi od situacije, razloga, načina na koji želi da se iskupi, količine pokajanja i ljubavi koja postoji među nama. Naravno - i suza koje će proliti da bih mu oprostila", našalila se Rada.

"Ne volim ljubomorne tipove i one koji vole da sve kontrolišu. Namirišem ih odmah i od takvih bežim glavom bez obzira", rekla je Rada, koja kaže da je veoma skromna, ali da ne bi mogla izabrati između svog stasa i glasa, jer je jednako ponosna na oba.

"Ako budem rekla i jedno i drugo, da li ću zvučati neskromno? Skromnost je moje drugo ime", kaže pevačica i dodaje da je na sebi promenila sve što je želela i da je zadovoljna sobom.

Svoje venčanje, kako kaže, još uvek ne zamišlja, ali se nada da savršen muškarac ipak postoji na ovoj planeti. "Uopšte ne zamišljam venčenje, kada bude došlo vreme, počeću da razmišljam o tome, a što se tiče savršenog muškarca, volela bih da živi na ovoj planeti, ne bih želela da ga tražim na Marsu", otkrila je Rada.

Rada kaže da su joj udvarači svašta poklanjali, ali da bi ipak izdvojila dečka koji joj je nedavno poklonio kesu kinder jaja.

"Bilo ih je dosta: od buketa ruža, preko šampanjaca do prstenja, ali ipak bih izdvojila dečka koji mi je pre nekoliko meseci poklonio ogromnu kesu punu kinder jaja. Još mi traju", izjavila je popularna zvezda "Granda".

Pevačica je priznala da ne voli ljubomorne muškarce i da sa njima nikad ne bi izašla. "Ne volim ljubomorne tipove i one koji vole da sve kontrolišu. Namirišem ih odmah i od takvih bežim glavom bez obzira", kaže i dodaje da ipak veruje u princa na belom konju.

Autor: B.B.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>