Region

Svet

Gane Pecikoza o Beosongu: Znao sam da će Svilar biti drugi

Nakon što je Bora Đorđević nedavno izjavio kako je njegov menadžer Gane Pecikoza, koji zastupa i Dušana Svilara, pre finala "Beosonga" mladom pevaču rekao da će na festivalu zauzeti drugo mesto, Pecikoza je isto to potvrdio.

Gane Pecikoza o Beosongu: Znao sam da će Svilar biti drugi



Pecikoza je i objasnio kako je znao da će grupa "Moje 3" odneti pobedu.

"Jesam, rekao sam mu. Intuitivno znam, kada čujem pesmu, koje će mesto zauzeti. To je čista matematika. Dušan je sam imao 20.000 glasova, a ovako je publika dala po 8.000 glasova Sari, Neveni i Mirni i tako su one pobedile. Druga stvar, da je Svilar pobedio u Zvezdama Granda, a mesec dana nakon toga organizovan Beosong, on bi sigurno pobedio. Ovako je popularnost mladih dama zbog prethodnog takmičenja učinila da one pobede2, izjavio je Pecikoza, a Dušan Svilar potvrdio je njegove reči.

"Bio sam spreman na to da ću biti drugi, tako da se nisam iznenadio. Na neki način me je Gane pripremio na to. Zahvaljujem se svima koji su u anketama na internetu glasali za mene, kao i novinarima koji su ostali neutralni do kraja takmičenja. Meni je prioritet bio da predstavim pesmu na najbolji mogući način, onako kako smo je moj tim i ja zamislili, i mislim da smo uspeli u tome. Nismo nikome vređali inteligenciju našim nastupom, već je sve bilo umereno, što narod od mene može i dalje očekivati2, zaključio je Dušan.

Pecikoza nije imao komentar na pesmu "Ljubav je svuda", koju izvode članice grupe "Moje 3".

"Što se tiče pobedničke pesme, ne mislim ništa o njoj. I Marina i Mare mogu to mnogo bolje, ovako su iskoristili ekspanziju popularnosti tri dame i rezultat je bio neminovan. Daj bože da se plasiramo u finale", kaže Pecikoza.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>