Region

Svet

Milica Pavlović neće na Farmu: Moj karakter to ne bi istrpeo!

Atraktivna zvezda "Granda" Milica Pavlović, po svemu sudeći, neće učestvovati u rijaliti programu "Farma".

Milica Pavlović neće na Farmu: Moj karakter to ne bi istrpeo!



Kako navodi magazin "Star", prvi čovek "Grand" produkcije Saša Popović ne želi da mladu pevačicu izlaže tako velikim iskušenjima, pošto je već po tom pitanju imao negativna iskustva sa Milenom Ćeranić, koja je bila deo ovog šoua, koji će početi sa emitovanjem sredinom marta na televiziji "Pink".

Ni sama Milica Pavlović nije zainteresovana da uđe na imanje u Lisovićima. "Ne bih mogla da podnesem izolaciju i to da neko 24 sata gleda šta radim. Ja sam veselog i nemirnog duha i moj karakter to ne bi istrpeo. Rijaliti programi me ne interesuju, a pritom imam dosta zakazanih svirki unapred, a ja sam profesionalac i ugovoreno uvek ispunim", rekla je mlada pevačica, a na pitanje da li zna za estradne priče kako joj je Saša Popović zabranio učešće na "Farmi", odgovorila je sledeće:

"Nisam dobila poziv da uđem na ‘Farmu’, a da li je upućen ‘Grandu’, ne znam. U svakom slučaju, verujem da su odluke direktora moje produkcijske kuće uvek ispravne i poštujem ih", zaključila je Milica, koja je nedavno osvojila Oskar popularnosti u Banja Luci.

Autor: B.B.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>