Svet

Region

Victoria Beckham stroga mama

Iako ne deluje tako, supruga poznatog fudbalera Beckhama Victoria tvrdi da je jako stroga mama i da pravila moraju da se poštuju.

Victoria Beckham stroga mama





Pevačica kaže da ni jednog od svojih sinova nikada nije fizički kažnjavala, ali ima svoje odabrane metode kako ih kažnjava. Zbog takvog odgajanja, Victoria tvrdi da su njena deca lepo vaspitana.

"Vrlo se striktno držim pravila o pisanju zadataka i odlasku u krevet. Cruz ide na spavanje u 19 sati, Romeo pola sata kasnije, a Brooklyn u 21.30. Čvrsto verujem da je deci neophodna rutina. Moji dečaci su jako pametni i zaista se znaju lepo ponašati", rekla je Victoria.

Takođe je izjavila da joj je David najbolji prijatelj i da su srećni i zaljubljeni kao prvog dana. Prošlog vikenda su proslavili jedanest godina braka, a paparazzi su je uhvatili sledećeg dana kako tetura i drži se za glavu.

Svoj mamurluk Victoria je objasnila na njen svojstven način:  "Proslavili smo 11. godišnjicu sa stilom. Znam da mene ljudi doživljavaju kao nekoga ko ne pije, ali i ja sam samo čovek i mogu da se napijem i borim sa mamurlukom baš kao i svako drugi". 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>