Svet

Region

Dejvid i Viktorija Bekam kupili vilu u kojoj je ubijen Versaće

Dejvid i Viktorija Bekam kupili su vilu u kojoj je 1997. godine ubijen najpoznatiji italijanski modni kreator Đani Versaće, a bračni par bi uskoro trebalo da se preseli u novi dom, jer je slavnog fudbalera otkupio klub iz Majamija.

Dejvid i Viktorija Bekam kupili vilu u kojoj je ubijen Versaće



Prva im je na novom domu čestitala Donatela Versaće, sestra ubijenog Đanija i bliska Viktorijina prijateljica. Luksuzna kuća iz 1930. godine ima deset spavaćih soba, spoljašnji bazen koji je ukrašeni zlatom, pogled na more i baštu sa skupim baroknim skulpturama.

"Dugo su tražili savršenu kuću. Prvo im se svidela ona koju je prodavao glumac Met Dejmon, ali Dejvid je morao da popusti jer se Viktorija zaljubila u ovu", rekao je agent za nekretnine koji je vodio kupoprodaju.

Vila "Casa Casuarina" omiljeno je mesto turista iz celog sveta. Preko sto ljudi se svaki dan fotografiše na stepenicama na kojima je Andru Kunan u martu 1997. ubio Đanija Versaćea. Nakon ubistva, kuća je tri godine bila prazna dok je nije kupio biznismen Piter Loftin, ali ije ubrzo izgubio jer nije plaćao porez.

Bekamovi, otkad su se iz Engleske preselili, u Americi su živeli u Los Anđelesu. Dejvid i Viktorija će verovatno zadržati imanje i u Kaliforniji.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>