Svet

Region

Dejvid i Viktorija Bekam ostali bez titule

Popularni britanski par Dejvid i Viktorija Bekam ostali su bez titule koja je mogla biti njihova. Fudbaler bi postao ser, a samim tim njegova lepša polovina bila bi Lejdi Viktorija.

Dejvid i Viktorija Bekam ostali bez titule



Dejvid Bekam trebalo je da postane ser Dejvid zbog svog dobrinosa fudbalu kao i organizovanja Olimpijskih igara u Londonu prošle godine. Da im se sreća osmehnula i da je fudbaler dobio ovu titulu Viktorija bi postala lejdi.

"Bilo bi divno, zar ne? Lejdi Viktorija mi zvuči fenomenalno", nedavno je izjavila popularna kreatorka i bivša članica grupe "Spice girls". Sa druge strane, Dejvid nije previše zainteresovan ili dobro krije razočarenje: "Zauzet sam brigom o deci, jer sam ja samo jedan tata. Videćemo šta će biti u budućnosti, ali dovoljno sam ponosan i na ovo što sam do sada stekao".

Popularan trend u Britaniji jeste klađenje kada su ovakvi događaji u pitanju, a kladionice su zatvorene još pre dve nedelje kada se radi o Bekamovima. Širom Britanije ljudi su šokirani zbog ovakve odluke kraljevskog komiteta, da je prerano za Dejvida da postane ser, a da je odluka bila drugačija fudbaler bi se pridružio treneru Aleksu Fergusonu, Miku Džegeru i Eltonu Džonu u čiju je korist kraljevski komitet presudio.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus


>