Region

Svet

Lexington bend promovisao svoj album prvenac

Sinoć je u klubu "Time out" na Adi Ciganliji grupa Lexington održala promociju svog prvog albuma  pod nazivom "Kako je tako je". U prepunom ambijentu kluba Lexington je okupio veliki broj medija, saradnika i poznatih ličnosti.

Lexington bend promovisao svoj album prvenac





Kao pravi domaćini momci iz benda dočekivali su goste, da bi potom odsvirali četiri numere sa svog novog albuma uz koje su čak i zaigrali. Bend je veče je obeležio tortom i zabavom do ranih jutarnjih časova. Od poznatih ličnosti promociji su prisustvovali : Milena Vucić, Dženan Lončarević, Ivana Selakov, Ogi Radivojević, Marina Tadić, Pedja D Boj , kompozitori i tekstopisci Bane Opačić i Alek Akeksov, kao i sad već bivši farmeri Dragana Milošević i Mina Kostić sa suprugom Igorom.



"I više smo nego zadovoljni promocijom kao i uspehom koji je album postigao za tako kratko vreme. Zahvalio bih se svim prijateljima, saradnicima, kolegama i medijima jer bez njihove podrške ne bismo bili u mogućnosti da se kao mlada grupa izdvojimo za tako kratko vreme. Drago mi je da ljudi vole naše pesme a mi ćemo se truditi da se odužimo, kao i uvek, najkvalitetnijom muzikom" - izjavio je Bojan  pevač grupe Lexington.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>