Region

Svet

Dado Polumenta: Nisam u svađi sa Šakom, niko ne može da nas rastavi!

Distanca između nas ne može biti. Rodbinske veze su jako bitna stvar i njih ne valja raskidati", rekao je Dado Polumenta.

Dado Polumenta: Nisam u svađi sa Šakom, niko ne može da nas rastavi!



Popularni pevač Dado Polumenta, koji se nedavno oženio, proveo je prvu bračnu noć u Dubaiju, gde je sa svojom suprugom Selmom Mekić odseo u luksuznom hotelu “Burž el Arab” u kome najmanji apartman ima 170 kvadrata, a najniža cena za noćenje iznosi 1.500 dolara.

Na pitanje da li se udaljio od Šaka Polumente, mladi pevač je odgovorio sledeće:

- Distanca između nas ne može biti. Rodbinske veze su jako bitna stvar i njih ne valja raskidati – rekao je Dado, a potom objasnio zašto ga nije zvao na svadbu:

- Klasične svadbe nije ni bilo, osim devojačke večeri koja je javnosti predstavljena kao svadba. Meni je bilo bitno da se obavi šerijatsko venčanje i ono je sprovedeno u najužem krugu rodbine, bili su moji roditelji i moj sin Dorjan – istakao je mladi pevač, koji je dodao da je mu je Šako čestitao na braku.

Dado je naglasio da planira decu, a koliko će ih imati, to samo Bog zna:

- Koliko god da ih bude, bićemo radosni, a nadam se da će i Dorjan biti sa nama – rekao je Polumenta, koji je otkrio da će svoj veliki koncert održati u “Kombank Areni”.

-  Moj sledeći koncert će biti u “Areni”, a znaće se na vreme kada će biti, naravno, ako Bog da – kazao je popularni pevač.

Na pitanje da li je istina da napušta estradu i da se okreće islamskoj estradnoj muzici, Dado je odgovorio:

- Islamska duhovna muzika je moja velika želja i izazov, a verujem da će me biti na estradi i ako napravim taj korak i da ću biti zanimljiv. To znači da estradu ne napuštam. Moj novi album je iskorak i uvertira u nešto veće i što će, nadam se, biti zanimljivo – rekao je mlađi Polumenta.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>