Region

Svet

Marija Kilibarda: Za sreću je uvek potrebno malo

Iako crtu uglavnom podvlači na rođendan, pa tako svakog avgusta počinje njena nova godina, Marija Kilibarda ima spisak želja i za dolazeću 2013.

Marija Kilibarda: Za sreću je uvek potrebno malo



A one su jednostavne - voditeljka TV Prva želi da bude zdrava, spokojna, okružena ljubavlju i pozitivnom energijom. I sve to želi i ljudima oko sebe, savetujući im da čine samo dobre stvari, jer se dobro dobrim vraća.

Kada razmišlja o 2012. godini, zaključuje:

- Bila je to teška godina, puna iskušenja. Volela bih da je upamtim po sopstvenoj istrajnosti i upornosti u nekim nezgodnim situacijama i izazovima. A bilo ih je mnogo.

I još pomisli da je bila srećna, zato što:

- Imala sam podršku porodice i prijatelja, koji su mi opet dokazali da su najodaniji i najbolji na svetu, zbog čega sam se osećala srećnom i bogatom. Mislim da sam privilegovana jer radim posao koji volim, što me čini srećnom na svakodnevnom nivou.

Kako vas doživljavaju učesnici šou programa "Prvi glas Srbije".

- Mislim da me učesnici od početka doživljavaju kao drugara i oslonac, što je bilo presudno da izgradimo dobar odnos. I van studija mi pričamo o svemu, šalimo se i smejemo. Znaju da sa mnom mogu da budu opušteni, a ja volim što se to vidi i u samom programu. Preslatki su i navijam da svako od njih pronađe svoje mesto pod suncem.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>