Region

Svet

Saška Janković Prvi glas Srbije: Prezadovoljna sam svojim nastupima!

Na opšte ogorčenje žirija "Prvog glasa Srbije", publika je u subotu odlučila da Saška Janković okonča svoje takmičenje.

Saška Janković Prvi glas Srbije: Prezadovoljna sam svojim nastupima!



Talentovana devojka iz Smedereva kaže da je prezadovoljna svojim nastupima, kao i da je i svoje snove ispunila plasmanom u top 8 takmičara. Mlada pevačica navodi da ispadanje nije očekivala, ali da to nije doprinelo da klone duhom niti da bude ljuta, i dodaje da se oseća odlično.

"Super sam. Sabiram utiske, provodim vreme sa porodicom, čuvam životinje, odvajam prljav veš… Šalu na stranu, prezadovoljna sam svojim nastupima! Pogledala sam snimke, i mislim da je moja numera iz duela postala moje omiljeno izvođenje u Prvom glasu Srbije. Pretpostavljam da su me emocije preplavile i sve se prenelo kroz pevanje", rekla je Jankovićeva.

Po mišljenju mnogih, Saška Janković, koja je važila za favorita za pobedu svakim nastupom, donela je nešto novo na scenu, ostavljajući često publiku bez daha. Međutim, izgleda da ni sve to nije bilo dovoljno da se plasira u samu završnicu. Jednostavno, odlučio je mali broj glasova publike.

"Trudila sam se maksimalno, ali dobila sam pesmu koja je možda mlađoj publici manje poznata. Svašta može biti, ali to je na kraju dana nebitno, jer konkretan razlog ne možete tačno znati ni reći. Veliko hvala svim ljudima koji su me podržavali i pomogli mi da se plasiram do top 8 takmičara! Nije to mala stvar!", iskrena je bila Saška.

Njena karijera ovde ne prestaje, naprotiv, učešće u popularnom takmičenju "Prvi glas Srbije" samo joj otvara nova vrata da razvija svoj talenat.

"Moji planovi zavise od dogovora sa "Prva Records", jer se oni brinu o našim karijerama. U razgovorima smo oko daljeg razvoja muzičke putanje. Saznaće se čim dođe vreme za to, a nadam se vrlo brzo."

Za razliku od publike, članovi žirija Aleksandra Radović, Vlado Georgiev i Saša Milošević Mare ukazali su Saški veliku podršku tokom samog takmičenja i kasnije, preko Tvitera. Georgiev joj je preko Tvitera "otvorio vrata" njegovog muzičkog studija "Barba".

"Izuzetno mi je drago da je neko poput Vlade Georgieva meni pružio podršku javno! Ne samo on, mnogi ljudi, i hvala im. Nisam to shvatila kao konkretan poziv za saradnju, već kao reči snažne podrške. Svakako bih volela da popričam sa njim, i zasviram, otpevam po koju! Naravno, u fenomenalnom studiju "Barba", u kojem još nisam bila", zadovoljno nam je rekla Saška.

Na pitanje ima li svog favorita za pobedu "Miss Jukebox" odgovara: "Nemam favorite i nemam prognoze. Imala sam ih, ali se potvrdilo da postoje iznenađenja i glasovi publike mogu značajno da variraju iz nedelje u nedelju. Sve zavisi kako se ko pokaže. Ima nekoliko kolega čije mi se boje i interpretacije dopadaju, kod nekih nastupi, kod trećih kakvi su ljudi… Ali publika odlučuje na kraju, bitno je da se trude, ne misle mnogo i ostanu dosledni u slušanju toga šta publika želi od njih", iskrena je mlada pevačica.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>