Region

Svet

Mia Borisavljević: Nikada neću biti zrela za udaju

Punih godinu dana Mia Borisavljević bila je u medijskoj ilegali, a kada se ponovo pojavila, bila je kao preporođena. Promenila je boju kose, izdavačku kuću, menadžera, pa na neki način čak i muzički pravac.

Mia Borisavljević: Nikada neću biti zrela za udaju



Crvenokosa Mia, koju neki porede sa Lejdi Gagom zbog novog ekscentričnog stila, novi je član izdavačke kuće "City records".

Ofarbala si se u crveno, prestala da pevaš narodnjake… Otkud to?

"Nikada moje pesme nisu bile klasični folk, uvek je tu bilo primesa aktuelnih trendova, baš kao i sada. Aktuelni su dueti sa reperima, te sam i ja uradila jedan sa reperom SHA i reakcije su fascinantne. Promenila sam menadžment, te sada moju karijeru vodi Marko Maksimović, koji je menadžer Saše Matića, a što se boje kose tiče, nju sam promenila iz hira. Poželela sam da budem vatrena i da takve stvari privučem u svoj život. Žene prvo krenu od boje kose, pa dalje promene dolaze spontano."

Zašto medijska ilegala?

"Od 2008. godine na svakih šest meseci izdavala sam po jedan singl i uvek me je bilo u medijima. Odlučila sam da se povučem iz novina, ali ne i sa nastupa… I, evo, vidim da je to pravi potez jer me je publika željna."

Oduvek si dobro krila svoj privatan život. Zašto?

"Daleko od toga da mislim da to nije interesantno medijima, samo sam realna i smatram da kada bih ja progovorila o svojoj intimi, više me niko nikada ne bi pitao ništa u vezi sa pesmama (smeh). Zato što je moj emotivni život uvek haotičan i turbulentan… Jednostavno, uopšte ne želim da načinjem tu temu."

Stalno izjavljuješ da se nikada nećeš udati?

"Mislim da nisam zrela za taj potez, niti ću ikada biti. Nisam tolerantna i ne znam šta znači trajati udvoje, praviti kompromis."

Druge pevačice svoje živote uvijaju u celofan, a ti si mi jednom prilikom bez pardona rekla - varala sam i bila prevarena?

"Nisam jedina koja je varala i bila varana, ali izgleda da jesam jedina koja to priznaje."

Postoji li vernost na estradi?

"Ne razlikuje se to mnogo od drugih profesija. Emocije su emocije… Međutim, za naš posao ima najmanje razumevanja. Vernost je definitivno nešto što čovek nosi u sebi."

Da li bi mogla da se zabavljaš sa kolegom?

"Ne, nikada! Bili bismo kao rogovi u vreći."

Znam da te muvaju kolege, kako reaguješ?

"Imam kolegijalan odnos i ne pridajem tome značaj. Odmah se postavim drugarski i ne ostavim prostor da mu bude neprijatno."

Kakav muškarac treba da bude da bi zarobio Miu Borisavljević?

"Ne, ja bežim od toga! Svi se trude da me ukrote i zarobe, a ja bežim od toga. Treba da bude tolerantan i da mi ostavi dovoljno prostora za moju slobodu i onda neću nigde. Jesam smirena i stabilna, ali ne volim ‘zavrtanje slavine’, ne volim pravila ni stege. Volim da me moj muškarac voli isto kao prvog dana i posle pet godina."

Misliš da je to moguće?

"U mom slučaju jeste, jer ne dozvoljavam sebi da uđem u kolotečinu."

A fizički?

"Nisam od onih žena koje padaju na lepotane. Baš naprotiv, uvek su me privlačili pomalo ružnjikavi muškarci."

Koliko ti je bitan seks u vezi?

"U vezi je sve bitno, strast, razumevanje, sve…"

Mnogi su primetili da si počela da furaš stil Lejdi Gage?

"Ma ne, nije u pitanju stil Lejdi Gage, to je stajling za "artwork" koji se vrti na video-bimovima u toku spota i kao takav morao je biti malo više u umetničkom maniru. Gaga se uopšte ne uklapa u koncepciju."

Mnoge tvoje koleginice vade silikone, da li bi i ti to uradila?

"Nije mi toliko dosadno."

Da li si se ikada pokajala sto si stavila silikone?

"Ne, moja korekcija je urađena perfektno, nema mesta popravci."

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>