Region

Svet

Dačina bivša: Briga nas baš kako zvuči Natašina Sluškinja! (Foto)

Ime Milice Dražin pre dve godine bilo je među najčešće pominjanim, što u medijima, što pri tračarenju uz kafu, ali je u međuvremenu pala u zaborav.

Dačina bivša: Briga nas baš kako zvuči Natašina Sluškinja! (Foto)



Naime, kada je početkom 2011. kao bomba odjeknula vest da se razvode Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, brzo je kao razlog za to "isplivala" upravo ova devojka - mlada stomatološka sestra navodno se upustila u romansu sa Dačom, za koju je Nata ubrzo saznala, a onda postavila srceparajući status na svom fan pejdžu u kom kaže da "niti ga voli, ni mrzi, već ga samo jasno vidi ovaj put", citirajući Gibonnijevu pesmu.

Kasnije su isplivali mnogi detalji o ovom ljubavnom trouglu, čak se pisalo i da su Nataša i njena sestra Kristina otele Milicu i držale je zatočenu, sve dok im nije otkrila sve detalje romanse sa Ikodinovićem. A ono što je za našu današnju priču najzanimljivije je to da je Milica, navodno, svojevremeno bila veliki fan upravo Nataše Bekvalac, da je volela njen stil, njene pesme, pa i njenog muža, očigledno.

Međutim, tokom poslednje dve godine Milica se očigledno promenila, pa više ne voli ni Daču, ni Natu, a izgleda ni pesme ove popularne pevačice. Milici je na društvenoj mreži zapala za oko vest o Natašinoj novoj pesmi "Sluškinja", što je prokomentarisala sa: "Zabole nas baš".

Čudno, od svih ljudi, da odreaguje baš Natašin nekadašnji veliki fan. Od ljubavi do mržnje očigledno je veoma tanka linija…

Inače, Milica Dražin na svom Tviter nalogu drži fotografiju na kojoj isprobava venčanicu, a u opisu profila joj stoji: "MLADENOVA devojka, konačno srećna, voljena i iskreno zaljubljena…… Ničija bivša jer nisu vredni sećanja……."



Možda nisu vredni sećanja, ali Milica, iako možda planira brak sa sadašnjim dečkom, javnosti će uvek ostati poznata kao - bivša Danila Ikodinovića, a sigurni smo i da nije postala baš potpuno imuna na pesme panonske barbike.

Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>