Region

Svet

Riblja Čorba promovisala svoj novi album: Svi rokeri na okupu (Foto+Video)

Rokerska elita domaće scene okupila se ovo popodne u klubu "Kasina", u Beogradu, kako bi prisustvovali promociji novog, 19. po redu, studijskog albuma "Riblje Čorbe" koji nosi naziv "Uzbuna".

Riblja Čorba promovisala svoj novi album: Svi rokeri na okupu (Foto+Video)



Na novom albumu se nalazi 11. novih pesama i jedna obrada, a među njima i pesma "Užasno mi nedostaje" za koju se pričalo da je Ceca Ražnatović trebala da je snimi, ali je odustala, međutim pesma je uvrštena na ovom albumu koji izdaje "City records".



Klub "Kasina" nikad nije bio puniji, kada su promocije u pitanju, a na ovoj su bili svi viđeniji muzičari domaće scene, prijatelji i saradnici Bore Đorđevića i Riblje čorbe.



Pre par dana izašla je prava LP vinil verzija albuma kao i singlica. Na A strani singlice je naslovna pesma sa albuma "Uzbuna", a na B strani živa verzija hita "Užasno mi nedostaje" iz Master Blaster studija, dok je od danas u prodaji izašao i CD format albuma.



Bora Đorđević je na promociji najavio i veliki koncert koji će Riblja Čorba održati 23. marta 2013. godine u Kombank Areni i zahvalio se brendu "Time Out" koji će distribuirati i uz majice specijalno rađene za tu priliku prodavati i njihov novi album. Bora se takođe zahvalio i studiju "O" i studiju "Master Blaster" gde su pesme uvežbavane, snimane i miksane, ali se ne zahvaljuje komšijama koji su zvali komunalnu policiju i žalili se na buku.







Bora se našalio da ne mora sve da se prodaje uz prašak ili telefonske dopune, može i ovako.

Poslušajte pesmu koju je Ceca trebalo da snimi, a za koju Bora kaže da je sreća pa je nije snimila.

"Čekao sam dve godine da je snimi, sva sreća pa nije, snimili smo je mi".



Autor: S.P.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>