Region

Svet

Lepa Brena uradila fejslifting: Novo lice za novu godinu (Foto)

Folk zvezda je za dve hiljade evra uradila fejslifting, nakon čega može biti mirna minimum pet godina.

Lepa Brena uradila fejslifting: Novo lice za novu godinu (Foto)



Na novim fotografijama Lepa Brena izgleda bolje nego ikada. Uprkos brojnim komentarima da se Dejan Milićević "zaigrao" u Fotošopu, to je zaista pevačicino novo lice i realna slika.

Za dve hiljade evra Lepa Brena je zablistala uz pomoć fejsliftinga, koji je, kako saznajemo, odradila pre nepunih mesec dana.

"Brena je do sada često radila obična zatezanja, kao i punjenje bora filerima. To daje dobar, ali kratkotrajan efekat", kaže izvor blizak folk divi i dodaje:

"Nakon konsultacija s hirurgom, odlučila je da sada uradi fejslifting, nakon čega je mirna minimum pet godina. Ovu intervenciju najbolje je raditi nakon 45. godine života. Što su pacijenti stariji, efekat je bolji. Sama operacija traje četiri do pet sati, a treći dan već može da se pere kosa. Radi se u lokalnoj anesteziji i period oporavka taman je toliki da se povuku hematomi i otoci.



Pozvali smo Breninu PR službu kako bismo dobili izjavu folk zvezde:

"Objavljene slike radio je Dejan Milićević, sredio ih je u Fotošopu, a imam i pet kilograma više, pa se to malo uteglo (smeh)! Inače, da biste lepo izgledali, morate ići na spavanje na vreme i živeti bez duvana i alkohola", poručila je Brena. Lepa i dalje.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>