Region

Svet

Lepa Lukić uhvatila muža u prevari!

Lepa Lukić svojevremeno je uhvatila muža u krevetu s ljubavnicom, a čini se da kraljicu narodne muzike taj neprijatan događaj i dalje boli.

Lepa Lukić uhvatila muža u prevari!



Naime, kada je, prilikom televizijskog gostovanja, pričala o onome što se desilo osamdesetih, činilo se da ponovo pred očima vrti te momente i iznova ih preživljava. Lepa je u to vreme bila izuzetno popularna, stalno je putovala na koncerte i turneje, što je njenom tadašnjem suprugu i odgovaralo. Ali izgleda da je sumnjala u njegovu vernost, pa je rešila i da je proveri.
 
"Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma... Cmok, cmok. Ja ko bajagi odem... Ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje", ispričala je Lepa u jednom dahu.

Lepa Lukić nije želela podrobnije da ispriča o ovoj prevari. "Ne želim o tome. Ljubavnica nije bila poznata ličnost. Pustite me. Neću nikoga da ofiram posle toliko godina. Samo mi još fali da se s njim prepucavam preko novina", kazala je usplahireno Lepa.

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>