Region

Svet

Miloš Bojanić pobednik "Farme"!

Sinoć je završen drugi serijal rijaliti šoua "Farma", a kao pobednik, zajedno sa nagradom od 100.000 evra, izašao je folk pevač Miloš Bojanić.

Miloš Bojanić pobednik



Nakon što je primio ček, Bojanić je ponosno izjavio: "Sve sam ih pobedio, nisu mi ni do kolena! Oduševljen sam što je narod izabrao pravu osobu da trijumfuje! Farmeri su od samog početka bili protiv mene. Nazvali su me Brus Lijem. Ispostavilo se da jeste tako, bio sam sam protiv svih. Milošu Bojaniću pored toliko kuća ne treba novac. Nagradu ću na ravne časti podeliti sinovima i supruzi Branki!"

Dragan Marinković Maca, osvojio je drugu nagradu od 30.000 evra, dok je treću nagradu dobila "Grand" balerina, Dragana Milošević, 20.000 evra.

Milošu Bojaniću čestitke su među prvima uputili supruga Branka, njegov otac, kao i prijatelji koji su uglavnom nosili majce sa natpisima "Miloš do pobede!". Jedino, od sustanara na "Farmi", pevaču su čestitale Mina Kostić i Dragana Milošević.

"Stavićemo pare na gomilu i podeliti na četiri dela. Jesam se bio dogovorio sa Minom i Draganom da ćemo deliti osvojeni novac, ali nismo postigli konsenzus, jer Mina nije pristala na to. Iskreno, da me Saša Popović nije ubedio da uđem na 'Farmu' ne bih ni razmišljao o tome. Međutim, on je insistirao da pristanem, jer im je bio potreban baš takav profil čoveka kao što sam ja. Sad planiram da se pošteno odmorim od svega", dodao je Bojanić.

Milos Bojanic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>