Region

Svet

Sergej Ćetković: Udario me pijani vozač!

Sergej Ćetković prošao je, na sreću, bez ozbiljnih povreda u lančanom sudaru koji se desio preksinoć u centru Beograda. Pevač je bio u svom "Audiju Q5" treći u koloni od pet automobila koji su učestvovali u udesu.

Sergej Ćetković: Udario me pijani vozač!



"Hvala na brizi, dobro sam! Čekajući na semaforu u ulici kralja Milana začuo sam jak prasak, potom osetio i snažan udar, koji je moj automobil bukvalno bacio na auto ispred. Pijani vozač sa 1,73 promila alkohola u krvi udario je u kola iza mene i tako izazvao lančani sudar. Bogu hvala, sve se dobro završilo i niko nije ozbiljnije povređen. Apelujem na sve one za volanom da vode računa, poštuju saobraćajne propise i ne voze u alkoholisanom stanju!", poručio je Sergej Ćetković.

Na svim vozilima pričinjena je materijalna šteta, a prema rečima Nade Macure, portparolke Hitne pomoći, žena od oko 45 godina zadobila je tupu povredu grudnog koša, tri mladića su zbrinuta zbog istezanja vrata, a jedan mladić zadobio je tupu povredu desnog ramena. Pevač je odbio intervenciju lekarske ekipe
.
Inače, Sergej je jučerašnji dan proveo u studiju, snimajući novu pesmu.

Iako je hrvatska pevačica Nina Badrić najavljivala Sergeja kao jednog od glavnih gostiju na svom koncertu u Zagrebu održanom u subotu uveče, on se nije pojavio zbog obaveza.

"Kasnim sa singlom i radim od ujutru do uveče… To je jedini razlog", rekao je pevač.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>