Svet

Region

Hotelska sobarica dobila otkaz zbog autograma Džej Lo?! (Foto)

Praj Dodaž, zaposlena u hotelu "Melia" u Dizeldorfu, dobila je otkaz nakon što se Dženifer Lopez žalila da joj je kucala na vrata tražeći autogram.

Hotelska sobarica dobila otkaz zbog autograma Džej Lo?! (Foto)



"Čistila sam pod. I neverovatno sam veliki fan Džej Lo pa sam skupila svu hrabrost i pokucala na vrata da zatražim autogram", izjavila je 43-godišnja Praj za nemačke medije. "Međutim, bila sam zaustavljena od strane dvaju asistenata na vratima."

"Dan kasnije dobila sam poziv od kompanije koja me zaposlila u hotelu. Rekli su mi da se gospođa Lopez žalila. Dobila sam otkaz preko telefona! Zbog autograma!", bila je očajna sobarica.

Direktor hotela Sajrus Hejdarian potvrdio je sobaričin otkaz, navodeći da je prekršila norme poslovanja i da uznemiravanje gostiju od strane zaposlenih ne tolerišu. "Ponašala se suprotno od ugovornih stavki i narušila je privatnost naših gostiju", rekao je.

Džej Lo je nastupila u Dizeldorfu u sredu u sklopu aktuelne evropske turneje, a pisanja medija demantovala je na svom Tviter nalogu. "Hajde, valjda me bolje znate…Nikada ne bih nikoga otpustila zbog autograma. Ovu vest sam prvi put čula na Tviteru", napisala je potrešena pop diva.



Dženifer Lopez, koja važi za najmoćniju ženu na svetu, podsećamo,  igrala je hotelsku sobaricu 2002. u filmu "Sobarica iz Menhetna".



Autor: B.B.
Foto: Twitter, Supplied news

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>