Region

Svet

Ivana Lečovski revoltirana: Karleuša se zaletela u mene i dete!

Tvrdnje Jelene Karleuše da nije kriva za udes juče je demantovala Ivana Lečovski, žena na koju je pevačica naletela svojim džipom.

Ivana Lečovski revoltirana: Karleuša se zaletela u mene i dete!



Iako nije želela da se eksponira u medijima, Ivana je nakon Jelenine izjave da nije ona udarila u njen auto progovorila:

- Čuj, ja udarila nju. To nije moguće. Na mestu udesa se lako utvrđuje da je jedino ona mene mogla da udari, znajući iz koje ulice je koja dolazila. Ona je uletela u raskrsnicu, udarila me i pritom pokosila znak koji ukazuje na to da ja imam pravo prvenstva prolaza - ispričala je za „Blic“ Ivana, koja nije želela da se fotografiše jer, kako kaže, nije svojom voljom dospela u medije.
 
Tridesetjednogodišnja Beograđanka otkriva da su ona i njeno dete, koje je bilo s njom u kolima prilikom nesreće, doživeli veliki stres.
 
- Ne volim da se povlačim po novinama jer živim mimo medijske pažnje, porodičnim životom i vodim svoju firmu. Ni danas nisam mirna zbog udesa, a moja četvorogodišnja ćerka je takođe pod stresom. Za deset godina vozačkog staža nisam napravila nijedan prekršaj - istakla je Lečovska.

Međutim Jelena Karleuša demantuje da je ona bila ta koja je autom udarila u drugi.

„Iako je žena na mene naletela bočno, ja sam nju udarila, jer sam ja čudo!“ - napisala je Karleuša na Tviteru, a sličnu izjavu je dala i za emisiju Exkluziv, nakon što je obećala da će prekinuti svaku komunikaciju sa novinarima. Tom prilikom je rekla da se sa dotičnom Ivanom na licu mesta dogovorila oko štete i da je to sređeno, međutim, Lečovska i to demantuje.

- Ona mi je ostavila svoj broj telefona i broj lične karte, ali je nisam zvala jer nema potrebe za tim. Policija je izvršila uviđaj i sada čekam da osiguranje pokrije štetu na mom automobilu - zaključila je Ivana.

Kako su za „Blic“ rekli u MUP-u, protiv pevačice će biti napisana prekršajna prijava.

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>