Region

Svet

Rat Zvezda Granda! Jelena Gerbec ljubomorna na Milicu Pavlović

Zvezda Granda Jelena Gerbec, kako se čini, ne podnosi svoju koleginicu Milicu Pavlović.

Rat Zvezda Granda! Jelena Gerbec ljubomorna na Milicu Pavlović



Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Jelena Milicu ogovara na svakom koraku. Uopšte se ne libi da pred brojnim ljudima karikira kako Milica govori, peva, igra... Razlog tome je, tvrde upućeni, velika ljubomora, jer je Pavlovićeva za kratko vreme postala jedna od vodećih Zvezda Granda, a Jeci se to uopšte ne dopada.

"Jelenu ona zaista mnogo iritira, a kad se vide, bog zna kako se lepo pozdrave. Inače, Milica je sa više strana čula da je njena koleginica ljubomorna na nju i da je pljuje gde god stigne, ali ne želi da reaguje i da se svađa, pa joj se čak i prva javi kad se sretnu", kaže naš odlično obavešten izvor.

U nadi da ćemo čuti istinu, pozvali smo ih, ali su se obe izjašnjavale kao da stoje jedna pored druge.

"Ja o svojim kolegama mislim sve najbolje. Toliko od mene", rekla je Milica, koja je odbila da prokomentariše koliko je puta do sada čula da je Jelena ogovara.

Za razliku od nje, Gerbecova je bila malo rečitija. "Ma, to nije tačno. Baš smo pre nekoliko dana bile na snimanju emisije "Grand šou". Davno je bilo nešto izvučeno iz konteksta, pa zbog toga ljudi možda misle da se ne volimo", izjavila je Jelena.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>